Журналістів запрошують до Луцька на West Media Forum 2018

27 Листопада 2018, 14:15
У Луцьку відбудеться Третій West Media Forum 937 Джерело: konkurent.in.ua
У Луцьку відбудеться Третій West Media Forum

Організатори цьогорічного форуму пропонують журналістам і редакторам поспілкуватися на тему «Медіа-ніші: як редакціям здобувати популярність, довіру, гроші».

Захід відбудеться 15 грудня 2018 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (м.Луцьк, вул. Карбишева,1, КРЦ «Адреналін Сіті»).

Відвідати West Media Forum 2018 буде корисно журналістам, редакторам, медіа-менеджерам, власникам ЗМІ, маркетологам, менеджерам з реклами, студентам і викладачам факультетів журналістики, блогерам.

Модератором форуму працюватиме медіа-експерт з Рівного Сергій Штурхецький. 

Організатори: Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA

Генеральний інформаційний партнер: найбільший медіа-холдинг Волині CID MEDIА GROUP.

«Ми чекаємо на West Media Forum 2018 медійників, які шукають для своїх команд нові ідеї. Нішевий контент сьогодні у тренді, тому запросили тих спікерів, у кого вийшло зробити цікавий, популярний продукт і навіть заробити на цьому», – пояснила співорганізаторка форуму Наталія Пахайчук, керівниця мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua.  

У програмі заходу відбудуться виступи про те, як шукати нішеву аудиторію, який контент створювати і як його монетизовувати. Зокрема, буде йтися про такі напрямки, як ділова, кулінарна, екологічна, історична, літературна, розважальна журналістика тощо.

«Цьогорічний форум цікавий не тільки наповненням, а й місцем проведення. Адже же захід відбудеться у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Ми переконані, що це вагома причина для журналістів зі всієї України приїхати до Луцька», – сказала співорганізаторка Тетяна Репницька, директорка Бізнес-академії практичного менеджменту.

Вартість квитка на форум 400 гривень. Попередня реєстрація на сайті West Media Forum 2018

Дивіться виступи спікерів з попередніх West Media Forum:

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024