Мала Глуша: багатодітна мати виграла смартфон в акції «Волиньгазу»

29 Листопада 2018, 08:30
Марія Хомик із призом від «Волиньгазу» 4422 Джерело: vl.104.ua
Марія Хомик із призом від «Волиньгазу»

Мешканка села Мала Глуша стала переможницею акції «Зареєструйся в "Особистому кабінеті” на сайті 104.ua – вигравай смартфон!».

Акцію, що тривала з 8 по 22 листопада, організувала компанія «Волиньгаз» для своїх клієнтів – користувачів природного газу.

Марія Хомик – багатодітна мати з Малої Глуші, що в Любешівському районі – одному з найменш газифікованих районів Волині. Працює касиркою в місцевій церкві, виховує трьох дітей, найменшому синочку – лише рік. Нині перебуває у «декретній» відпустці.

Про акцію дізналася з районної газети й одразу ж вирішила зареєструватися.

«Особистий кабінет після реєстрації оцінила відразу – ефективний сучасний сервіс. Дуже задоволена, що виграла в акції. Про свою перемогу дізналась у телефонному режимі від керівника Центру обслуговування клієнтів. Найбільше подарунку зраділи мої діти, коли дізналися, що їхній мамі усміхнулась удача», – розповідає Марія.

Подарунок, смартфон «Samsung Galaxy J 4+», переможниці акції Марії Хомик вручив представник Камінь-Каширської дільниці, яка входить до Ратнівського відділення ПАТ «Волиньгаз».

Варто нагадати, що за допомогою «Особистого кабінету» споживачі можуть дізнатися свій баланс, роздрукувати рахунок за газ, внести оплату, а також поставити фахівцям компанії запитання в режимі онлайн. Клієнтам «Волиньгазу» доступна функція зворотного дзвінка від оператора контакт-центру. Його можна замовити, натиснувши кнопку «Зателефонуйте мені» у нижній частині інтерфейсу «Особистого кабінету».

Читайте також: «Пояснили, як зекономити газ та сімейний бюджет».

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024