У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум

06 Грудня 2018, 22:30
У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум 944
У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум

Всіх охочих запрошують на Волинь NGO Форум, де можна буде не лише обмінятися думками щодо актуальних проблем громадських організацій області, а й поговорити про вплив інститутів громадянського суспільства на реалізацію реформ.

Відбудеться він у п’ятницю, 7 грудня, у Волинській облдержадміністрації. Початок о 10:00.

Важливою частиною дійства буде зустріч  із донорськими організаціями. Зокрема, представники Міжнародного фонду «Відродження» та Програми розвитку ООН в Україні поспілкуються з учасниками форуму та розкажуть про пріоритети у роботі з громадськими організаціями на 2019 рік.

Окрім цього, в рамках заходу відбудуться майстер-класи на тему антикорупційної діяльності, соціального підприємництва та використання інструментів громадської участі, тощо.

За підсумками форуму розроблять рекомендації щодо покращення реалізації регіональної цільової програми «Волинь. Громадський рух – 2020».

Довідково:

Форум організовує Обласна молодіжна громадською організація «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при Волинській ОДА.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024