Організатори краєзнавчого музею Любешівщини просять фінансової підтримки

17 Грудня 2018, 09:36
Приміщення майбутнього музею в Любешеві 2373
Приміщення майбутнього музею в Любешеві

Звернення організаторів краєзнавчого музею Любешівщини до влади, депутатів усіх рівнів, громадськості, меценатів і спонсорів.

«У 2018 році небайдужі люди почали втілювати в життя мрію краян – мати свій краєзнавчий музей – Музей минулого і сьогодення Любешівщини. Перші кроки цієї доброї справи вже зроблені. Є приміщення в історичній будівлі – кляшторі, що якнайкраще підходить для цього. Є і перші експонати. Але приміщення вкрай запущене й потребує ремонту: заміни підлоги, дверей, фарбування стін, їх побілки, електропроводки, опалення. Без фінансування цих робіт владою, депутатами, спонсорами, небайдужими людьми вирішити проблеми буде не можливо.

Звертаємося до влади, депутатів усіх рівнів, керівників державних підприємств, організацій, установ, до приватних підприємців, до потенційних спонсорів і жертводавців з проханням:  при складанні кошторисів на 2019 рік виділити певні кошти на створення музею. Сподіваємось і на допомогу польської громади, держави Польща, адже частина музею буде виділена для експозиції Тадеуша Костюшка».

Звернення підписали голова Любешівського районного відділення Фонду культури Валентин Проліщук і директор музею Геннадій Сарапін.

Читайте також: «Любешів: на місці друкарні буде краєзнавчий музей».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024