У Седлищі добудують шкільний спортзал ще цього року

21 Грудня 2018, 09:08
Школа в Седлищі 2344 Джерело: lbsadm.gov.ua
Школа в Седлищі

Завдяки економії на будівництві дитячого садка в Ратному цьогоріч закінчать добудову спортзалу загальноосвітньої школи в с.Седлище Любешівського району.

Відповідне рішення прийняли в обласній державній адміністрації – інформує  відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Будівництво спортзалу загальноосвітньої школи в Седлищі ведеться за кошти Державного фонду регіонального розвитку. У 2018 році на це спрямували 1,79 мільйона гривень. Закінчити його планували в наступному році, але зекономлені гроші в Ратному (1, 63 мільйона  гривень) вирішили спрямувати в Седлище.

«Загальнобудівельні роботи завершимо вже цього року, але обладнання та інвентар буде вже в наступному, позаяк закуповуватиметься через систему тендерних закупівель, що, відповідно, потребує часу», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.

Ще в червні 2018 року Седлище відвідав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Саме тоді він зазначив, що будівництво спортивних залів – це інвестиція в майбутнє, у розвиток дітей та їх здоров’я.

Читайте також: «У Гірківській школі відремонтують класи, а у Седлищі добудують спортзал».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024