Юлія Тимошенко: Ми захистили безцінний скарб України – землю

22 Грудня 2018, 17:32
Юлія Тимошенко 1061
Юлія Тимошенко

Пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі стала перемогою патріотів і показала, хто дійсно дбає про національні інтереси України, а хто – про власне збагачення.

Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла журналістам у кулуарах парламенту після ухвалення законопроекту 9355-5, який одностайно підтримала фракція «Батьківщини».

Юлія Тимошенко зазначила, що скасування мораторію до президентських виборів позбавило б Україну безцінного скарбу – української землі. Політик звернула увагу на те, що президентська фракція фактично зривала голосування, а в підсумку продовження мораторію підтримала лише третина депутатів БПП.

Лідер фракції «Батьківщина» акцентувала увагу на тому, що родина президента Петра Порошенка є «потужними латифундистами, які в тіні прибрали до рук до мільйона гектарів сільськогосподарської землі».

Народний депутат України запевнила, що після перемоги на президентських виборах нова команда повністю змінить стратегію поводження з сільськогосподарською землею.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39