У селищній раді прокоментували ситуацію, що виникла з виділеними коштами на електрифікацію житлових будинків у Залізниці

30 Грудня 2018, 16:49
Олександр Савчук 1869 Джерело: nova-doba.at.ua
Олександр Савчук

Відповідь заступника голови Любешівської селищної ради Олександра Савчука щодо ситуації з коштами, які виділила обласна рада на електрифікацію в Залізниці.

«18 грудня 2018 року Любешівська селищна рада зареєструвала Договір у районному відділенні держказначейства про приєднання до електричних мереж першої черги житлового масиву по вул. Лесі Українки в с. Залізниця. 19 грудня 2018 року департамент фінансів ОДА отримав заявку на фінансування, при тому, що останній термін подачі заявки до 22 грудня 2018 року», – пише Олександр Савчук у коментарі до публікації на цю тему у  Facebook.     

Разом з тим, зазначає, кошти обласної субвенції надійшли на рахунок селищної ради лише 26 грудня, що і призвело до запізнення фінансування вище вказаних робіт.

«Усе, що залежало від Любешівської селищної ради, виконано вчасно. Кошти перераховані на рахунок ПрАТ «Волиньобленерго» (виконавця робіт) для приєднання до електричних мереж першої черги будівництва»,  – підсумовує він коментар.

Нагадаємо, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик звинуватив через ці кошти Любешівську ОТГ у безгосподарності.

Читайте також: «Перший заступник голови обласної ради звинувачує Любешівську ОТГ у безгосподарності».

Коментарі
30 Грудня 2018, 19:00
10місяців кошти "блудили".А зараз ОТГ вдає із себе ображену жертву.Людям,які сидять без світла від цього не легше.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром