Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Небезпечні харчові звички
Небезпечні харчові звички

Любешівчанам на замітку: небезпечні харчові звички

11:30 10.02.2019
204

Вчені розповіли про харчові звички, які для людини можуть бути небезпечними.

Багато людей не здогадуються, що в разі неправильного вживання деякі харчові вироби можуть завдати організму шкоди – пишуть Цікавості.

Наприклад, помідори й огірки перетравлюються за різну кількість часу. Це може призводити до нудоти, а також здуття живота.

При поєднання цих продуктів руйнується вітамін С.

На голодний шлунок не слід вживати солоні огірки. Це може призвести до проблеми з органами травлення. При цьому порушується баланс рідини, що особливо небезпечно до людей, у яких є проблеми з нирками.

Досить важко засвоюються сирі яйця, не приносячи користі організму. Особливо це стосується білка.

Також погано засвоюються амінокислоти. Згідно з останніми дослідженнями, споживання питної води під час прийому їжі допомагає травленню. Річ у тому, що рідина працює разом зі шлунковою кислотою.

Фахівці радять при варінні замороженого м’яса кидати його не в холодну, а в гарячу воду.

Коментарі
24 травня
Сьогодні
Вчора
22.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
18.05.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин