Любешівcька первинка прозвітувала за перший рік роботи

10 Лютого 2019, 17:04
Звітує головний лікар Наталія Ланевич 2044 Джерело: gromada.org.ua
Звітує головний лікар Наталія Ланевич

Відбулася  підсумкова нарада з питань діяльності Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради.

Головний лікар установи Наталія Ланевич та окремі медпрацівники прозвітували за діяльність Центру в 2018 році – інформують на сайті Любешівської ОТГ.

У звіті головного лікаря насамперед ішлося про стан здоров’я та показники  захворюваності населення району й профілактичну.

Зокрема, доповідачка наголосила на позитивних змінах, які відбулися завдяки реорганізації закладу, як-от: зміцнилася матеріально-технічна  база, кожне робоче місце лікаря комп’ютеризоване, встановили медичну інформаційну систему, лікарі розпочали роботу  для впровадження електронної карточки пацієнта.

Розпочали ремонтувати приміщення лабораторії Любешівської АЗПСМ, проводиться дооснащення кабінетів лікарів відповідно до встановлених вимог. 

У рамках реалізації Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» отримали медичні приналежності:   апарати, небулайзери, таблиці для перевірки гостроти зору, сумки-укладки лікаря,  електронні дитячі ваги, офтальмоскопи, тонометри, пульсоксиметри, ростоміри, медичні кушетки тощо.

Упродовж 2018 року покращилося централізоване постачання необхідними вакцинами для проведення імунізації населення,  у першу чергу дитячого. Як наслідок, поліпшилася робота медичних працівників щодо імунопрофілактики.

У нараді взяв участь і виступив також голова Любешівської селищної ради Олег Кух.

Нагадаємо, Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району в травні 2018 року реорганізували в комунальне некомерційне підприємство  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради». До його складу  увійшли всі лікувальні заклад району, у тому числі і в селах,які не підпорядковані Любешівській ОТГ.

Читайте також: «Любешівська первинка отримала автомобіль від Світового банку».

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024