У Любешеві радилися, як ефективніше протидіяти незаконним пилорамам і вирубкам лісу

14 Лютого 2019, 17:50
Нарада у Любешеві 1880 Джерело: lbsadm.gov.ua
Нарада у Любешеві

Нарада з питань охорони лісів від самовільного вирубування, проведення систематичних перевірок роботи пилорам, інших деревообробних підприємств щодо законності придбання деревини відбулася в Любешеві.

Провів її 14 лютого голова райдержадміністрації Сергій Фесик – інформує сайт виконавчої влади Любешівщини. 

Вирішення проблемних питань у сфері охорони та захисту лісу потребує чітких, скоординованих дій як органів виконавчої влади, так і правоохоронців.

«Ситуація щодо незаконної вирубки лісів на території району стабільна. Проте щоб так залишалось і надалі, першочерговими кроками для наведення правопорядку повинен стати чіткий план дій, який сприятиме врегулюванню ситуації, пов’язаної із незаконними пилорамами. Переважна більшість незаконно придбаної деревини, в тому числі і внаслідок рубок, у подальшому і переробляється на незаконних пилорамах. У зв’язку з цим необхідно вживати скоординовані заходи до проведення перевірок в їх діяльності»,– зазначив Сергій Фесик.

Керівники правоохоронних та контролюючих органів, директори лісогосподарських підприємств висловили свої пропозиції щодо врегулювання ситуації. За результатами наради розроблять ряд узгоджених заходів для ефективнішої протидії незаконним пилорамам і вирубкам лісу.

Читайте також: «На Любешівщині представили проект молочної ферми».

Коментарі
15 Лютого 2019, 11:39
Стабільно! На дорогах один ліс день-ніч везуть (двойку-молодняк). Пилорами - податки, робочі місця, зарплати для вас. В лісників "пуза"... будинки будують стабільно! А люди пашуть на пилорамах для сімї щоб прогодувати... До лісгоспів і лісників ваші перевірки, там відповідь на всі питання де ви будуєте дачі з лісу.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024