Седлище: заступник голови облдержадміністрації інспектував будівництво спортзалу місцевої школи

20 Лютого 2019, 09:22
Добудова шкільного спортзалу в Седлищі 3484 Джерело: facebook
Добудова шкільного спортзалу в Седлищі

Заступник голови Волинської облдеражміністрації Валентин Цьось перевіряв, як ведеться добудова шкільного спортивного залу в селі Седлище.

Відвідав навчальний заклад у Любешівському районі він 19 лютого  –  повідомляють  на сторінці ВОДА у Facebook.

Побувала з ним у Седлищі і начальниця управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Насамперед гості з обласного центру оглянули школу та поспілкувалися з її учнями та педагогами. Директорка навчального закладу Надія Оліфірук розповіла, що в школі не вистачає приміщень, тому навчання проводять у дві зміни.

Проте основною метою їхнього візиту було оглянути об’єм виконаних робіт на добудові шкільного спортивного залу та визначити остаточну дату його відкриття.

Добудова дозволить об’єднати три приміщення школи: їдальню, спортзал і навчальні класи. Адже нині, аби потрапити на обід, учні мусять виходити на вулицю.

Новий спортзал  – це велике та просторе місце для занять спортом із сучасною вентиляцією та великими вікнами. У проекті передбачили спорудження санвузлів, двох роздягалень, а також окремих душових. Є тут і окрема кімната для інвентарю. Нині шліфують підлогу в спортзалі, після чого її полакують, а надворі укладають бруківку.

«Є ряд недоліків. Про їх усунення будемо говорити з підрядником. Адже наше завдання – здати об’єкт, але в такому вигляді, щоб не соромно було перед дітьми. Тому роботи тривають», – підсумував побачене Валентин Цьось.

Нагадаємо, будівництво спортзалу розпочали в 2017 році. Його кошторисна вартість становить 6,987 мільйона  гринь. Левова пайка цих коштів (понад 6 мільйонів) – з Державного фонду регіонального розвитку. Долучилися також місцеві бюджети: 328,5 тисяч гривень 2017 року виділили з районного бюджету, а 395,5 тисяч – кошти ОТГ у 2018.

Гостей із Луцька зустрічає директорка школи
Гостей із Луцька зустрічає директорка школи

Нині шліфують підлогу в спортзалі
Нині шліфують підлогу в спортзалі

Надворі укладають бруківку
Надворі укладають бруківку

Добудова дозволить об’єднати три приміщення школи
Добудова дозволить об’єднати три приміщення школи

 

Читайте також: «Два об'єкти Любешівщини увійшли до переліку таких, що реалізовуються за кошти державного фонду регіонального розвитку»

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024