Любешівські лісівники підсумували діяльність за 2018 рік

26 Лютого 2019, 17:57
Любешівські лісівники підсумували діяльність 1731 Джерело: lbsadm.gov.ua
Любешівські лісівники підсумували діяльність

У Любешівському лісомисливському господарстві відбулася нарада за підсумками роботи в 2018 році.

Серед учасників наради були голова Профспілки працівників лісової галузі Павло Матіюк, очільники району та ОТГ – інформують на сайті Любешівської райдержадміністрації.

Зі звітом виступив  директор підприємства Віталій Котеленець, який зазначив, що всі види господарської діяльності в 2018 році  велися  з дотриманням діючих нормативних актів, правил і постанов, були спрямовані на підвищення якісного стану продуктивності лісів, збереження і підвищення їх захисних властивостей і негативного впливу на навколишнє середовище. А також озвучив чимало цифр, що вимірювали зроблене любешівськими лісівниками в гектарах, кубах, метрах, штуках і, звичайно, у гривнях.

На завершення виступу, директор назвав кращі колективи підприємства: Деревоцьке, Дольське, Білоозерське лісництва, автопарк, та особисто подякувати  інженеру з реалізації Наталії Юрко, бухгалтеру Аллі Тарасюк, начальнику нижнього складу Михайлу Русилу, майстрам лісу Григорію Любчику, Василю Швайку, водіям  Віталію Черевку та Володимиру Криську, трактористу Віктору Корху.

Читайте також: «Куди і скільки деревини експортує Любешівський лісгосп?»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024