У Луцьку стажер Кремнієвої долини розкаже як керівнику стати зрілим

27 Лютого 2019, 15:13
Андрій Станченко 836
Андрій Станченко

Бізнес-тренер Андрій Станченко виступить 1 березня на West HR Forum 2019. 

Спікер заходу є CEO компанії NRG, бізнес-тренером, консультантом з управління, фасилітатором стратегічних сесій, викладачем MBA.

NRG — тренінгова компанія, яка спеціалізується на корпоративному навчанні. Завдяки своєму багаторічному досвіду, інноваційним підходам і професійній команді тренерів компанія успішно реалізує проекти в галузі навчання, оцінки та розвитку персоналу у великих міжнародних і українських компаніях. NRG — офіційний представник HOGAN в Україні. У 2018 році компанії NRG виповнилося 10 років.

Також компанія NRG в особі Андрія Станченка — єдиний представник України на ATD 2015-2018, найбільшій у світі конференції з корпоративного навчання. В 2017 Андрій пройшов стажування у Кремнієвій долині, а в 2018 отримав сертифікацію з вертикального розвитку лідерів у Сюзанни Кук-Гройтер. 

Андрій Станченко має понад 10 років успішного тренерського та консалтингового досвіду в Україні та за її межами, а також власний досвід продажу та управління в бізнесі великої компанії. Він є експертом-практиком у сфері змін, лідерства та менеджменту, переговорів, корпоративного розвитку талантів.

До переліку досягнень Андрія Станченко входить проект з підвищення залученості співробітників, який був відзначений нагородою як найкращий проект року, перемоги в тренерських батлах, позиція віце-президента Асоціації консультантів з управління.

Тема виступу Андрія: «Розвиток зрілості керівника і нові менеджерські навички».

«Як вирощувати лідерів, які здатні прийняти такі виклики? Відповідь на це питання лежить в площині нової науки, назва якої - вертикальне розвиток. Колискою цих знань є Гарвард і Центр креативного лідерства (Centre for Creative Leadership). Через 2 роки половину усіх співробітників будуть складати ті, що народжені після 1983 року. Понад 70% з них обиратимуть ті компанії, в яких будуть відчувати свій внесок і місію. Забезпечити це зможуть лише керівники з високою особистісною зрілістю і новими навичками, що дозволяють наповнювати роботу здоровим глуздом та енергією», – анонсує свій виступ Андрій Сенченко. 

Читайте також: Про що говоритимуть на WEST HR FORUM 2019. ПРОГРАМА


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39