Що побудували в Любешівській ОТГ за кошти, виділені на спортивні та дитячі майданчики?

01 Березня 2019, 13:30
На місцях, де повинні бути ігрові майданчики, панує пустка. 2181 Джерело: novezittya.in.ua
На місцях, де повинні бути ігрові майданчики, панує пустка.

На місцях, де згідно з  документами повинні бути ігрові майданчики, у селах Любешівсткої ОТГ панує пустка.

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток Любешівщини в 2017 році придбали обладнання для спортивного майданчика в Любешівській Волі, – пише районна газета «Нове життя». – Торік селищна рада придбала і встановила дитячі ігрові майданчики у Ветлах та В’язівному. Саме так значиться в офіційних документах. Але, як виявилось, у місцях, де мають бути ці нібито здані об’єкти, нічого нема.

Згідно з документами Любешівська селищна рада придбала та встановила дитячі ігрові майданчики у Ветлах та В’язівному на суму 131 тисяча гривень, крім того ще чималі кошти спрямували на здійснення 14 заходів, у тому числі і для облаштування спортивного майданчика в Любешівській Волі.

Отже, документи свідчать, що кошти були виділені, і за них відповідні посадовці прозвітували. Але молодь Любешівської Волі та діти В’язівного й Ветел поки що не дочекалися таких бажаних  майданчиків.

«Я був на звіті Любешівського селищного голови. І там почув інформацію, що спортивний майданчик у Любешівській Волі і дитячий ігровий майданчик у В’язівному вже здані в експлуатацію. Але насправді на цих земельних ділянках – пустка. Знаю лишень, що ніби біля одного з приміщень, яке на території Любешівської Волі, лежить спортивне обладнання. Та якщо воно не встановлене, то й звітуватися ж немає про що»,– вважає мешканець Любешівської Волі Василь Котсько.

Це підтверджує і депутат Любешівської селищної ради Юрій Чернюк, котрий подавав запит про освоєння коштів (а це – 70,7 тисячі гривень) на придбання спортивного майданчика у Любешівській Волі. Його обурює, що за два роки місцева влада так і не змогла їх використати.

Читайте також: «Бірки: атовці подарували хлопцям, які тренувались у старій хатині, спортінвентар».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром