У Заріці гасили пожежу – горіла суха трава

04 Березня 2019, 12:20
У Заріці гасили пожежу – горіла суха трава 3301
У Заріці гасили пожежу – горіла суха трава

За тиждень – у період 25 лютого – 3 березня – рятувальники на Волині ліквідували 64 пожежі у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 11 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Внаслідок пожеж 1 людина травмована, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

За минулий тиждень рятувальники області ліквідували 29 пожеж трав’яного настилу та сухої рослинності. Зокрема пожежі трапилися у Маневицькому районі поблизу села Серхів, між селищем Турійськ і селом Кульчин та біля села Вербично Турійського району, у селі Боровуха Ратнівського району та у селищі Ратному, у селах Миловань, Лисняки, Скиби, Коцюри Любомльського району, у селах Шахтарське, Бужанка, Будятичі, Грибовиця, Литовеж, Низкиничі Іваничівського району, а на землях Поромівської ОТГ Іваничівського району горів очерет.

Ліквідували також пожежі сухої трави у селі Дідовичі й Дерно Ківерцівського району, у селі Галина Воля Старовижівського району, у селі Заріка Любешівского району, в селі Ольганівка Рожищенського району та у місті Рожищі, а також у селі Буків, Рованці, Промінь та між селами Цеперів і Баїв Луцького району. Ліквідовано загорання у містах Ковелі, Нововолинську та в обласному центрі в районі вулиці Чернишевського.

Усі пожежі спричинені необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром