Любешівські лісівники пообіцяли облаштувати на автошляхах району ще дві зупинки

13 Березня 2019, 09:37
Зупинка біля «Любешівагролісу» 1917 Джерело: lisvolyn.gov.ua
Зупинка біля «Любешівагролісу»

У Любешеві – перші на Волині лісівники, що облаштували зупинки на автошляхах.

Цей соціальний проект, який ініціював начальник обласного управління лісомисливського господарства Олександр Кватирко, не лише активно підтримали в кожному районі, а й продовжують впроваджувати – пишуть на сайті Волинського ОУЛМГ.

Ідея  проекту виникла  від самої проблеми.

«Чимало жителів Любешева працюють у нашому лісогосподарстві, а водії маршрутних таксі відмовляли  громадянам у зупинці: мовляв, не передбачено, може бути штраф», – пояснює головний лісничий «Любешівагролісу» Володимир Ковальчук.

Щоб розпочати будівельні роботи, лісівники звернулися в Любешівську районну раду по дозвіл й отримали «добро».

До облаштування  зупинок залучали ледве не всіх працівників підприємства – від майстрів лісу до пожежних сторожів, будували силами лісової охорони.

Третю зупинку поставили в Березичах, згодом ще дві – у Підкорміллі та Проходах.

Любешівські лісівники переконують, що це лише початок. У перспективі – ще дві зупинки: одну обіцяють встановити на повороті у В'язівне, іншу – в Дольську.

Читайте також: «Любешівські лісівники підсумували діяльність за 2018 рік»



 

Коментарі
13 Березня 2019, 22:36
21 століття. Людство відправляє ракети в космос і повертає їх назад; автомобілі їздять без бензину та без водіїв; розквіт технології та науки і таке інше. І тут як грім серед ясного неба, світова сенсація: Любешівська районна рада дала по дозвіл і лісники поставили 2 (дві) дерев'яні зупинки. Нанотехнології , прорив, терміново описати в західній пресі, щоб переймали передовий досвід. Ойойой, бля.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром