Стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

23 Березня 2019, 11:17
Стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» 1538
Стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Державне агентство лісових ресурсів закликає долучатися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

21 березня, у час весняного рівнодення, відзначають Міжнародний день лісів. Саме цього дня вже традиційно стартує щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках» –  повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Акція триватиме протягом місяця – до Дня довкілля.

Варто зазначити, що Міжнародний день лісів започаткований Генеральною Асамблеєю ООН з 2012 року. Щороку він проходить під різними гаслами. У 2019 році він відбуватиметься під гаслом «Ліси та освіта».

На Волині посадка лісу триває вже понад два тижні. Зважаючи на погодні умови, лісівники розпочали лісовідновлення, щоб молоді сіянці встигли отримати достатню кількість вологи.

Станом на сьогодні в області вже створено лісові культури на площі понад 2000 га при плані 2525 га. Відповідно – активно тривають також акції. Діти, представники влади, громадськості вже встигли власноруч створити ліси.

Пропонуємо долучатися і вам! Приходьте з друзями та рідними.

Зателефонуйте у лісогосподарське підприємство, куди вам найзручніше добратися. Домовтеся із відповідальним за проведення акції, щоб вас забезпечили мечем Колесова та сіянцями – і вперед! Відчуйте себе лісівником хоча б на день!

Посадили ліс – а тоді обов’язково зробіть селфі. З лісу. Так і розмістіть його на своїй сторінці у мережі Фейсбук із відповідним хештегом  #селфізлісу, не забувши тегнути офіційну сторінку Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства /@lisvolyn

Так ви автоматично стаєте учасником нашого селфі-конкурсу, де переможця буде визначено з допомогою програми random.org.

Ще 10 кращих селфі буде визначено за кількістю вподобайок.

Поспішайте отримати гарні враження та оригінальні подарунки!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром