Кращих десантників на Донеччині нагороджував любешівчанин

04 Квітня 2019, 13:43
Генерал-майор Андрій Ковальчук вручає нагороди 3455 Джерело: dnl.dn.ua
Генерал-майор Андрій Ковальчук вручає нагороди

Уродженець Любешівського району генерал-майор Андрій Ковальчук узяв участь в урочистостях з нагоди четвертої річниці заснування 122 окремого аеромобільного батальйону.

Відзначили військовики цю подію на днях у місті Дружківка на Донеччині – повідомляє ДНЛ+.

Начальник штабу, перший заступник командувача десантно-штурмових військ України генерал-майор Андрій Ковальчук привітав присутніх з днем ​​заснування.

«У 2014 році я очолював 80-у бригаду й стояв біля витоків 122-го окремого аеромобільного батальйону. Коли я повернувся із зони АТО, відразу ж поспілкувався з особовим складом, який формував третій батальйон. Перші враження про батальйон у мене найкращі. Це був підрозділ з новим мисленням, новими думками й новими ідеями, що докорінно відрізняло його від батальйонів радянського часу. Після відвідин цього батальйону я зрозумів: ми на правильному шляху. Військові 122 ОАеМБ пройшли бойове хрещення Донецьким аеропортом. На жаль, у боях з ворогом загинув 41 наш побратим. Ім'я кожного з них назавжди залишиться в наших серцях», – сказав генерал у вітальній промові.

Відтак Андрій Ковальчук нагородив державними відзнаками кращих військовослужбовців бригади.

Читайте також: Герой України, генерал Андрій Ковальчук: «Ми будемо наступати однозначно – це справа честі за всіх загиблих десантників»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024