«А ви нам скільки грошей привезли», – мешканці села Шлапань до Ірини Констанкевич

08 Квітня 2019, 14:16
Ірина Констанкевич у Шлапані 1661
Ірина Констанкевич у Шлапані

У Дольській сільській раді Любешівського району точно знають про справжні причини низьких пенсій та зарплат, а ще – скільки в селі купили голосів. Цією інформацією вони поділились із народним депутатом Іриною Констанкевич.

«А Ви нам скільки грошей привезли?» – з таким запитанням звернулася до народного депутата Ірини Констанкевич мешканка села Шлапань.

Цікаво, що пані Марія вважає таке питання цілком очевидним, час президентських виборів все-таки.

За словами мешканців села Шлапань у передвиборній гонці у них голоси купували. Розповідають, що гроші роздають не приїжджі агітатори, а свої ж освітяни просто таки у школі, а платять не мало, не багато, 200 гривень за галочку у бюлетені навпроти Петра Порошенка. Такі заяви не можуть не дивувати, проте, на думку нардепа Ірини Констанкевич, за кого віддавати свій голос – справа кожного українця, та не варто забувати, що продавши свій голос ти продаєш своє майбутнє.

«Сьогодні люди беручи тих двісті гривень себе заспокоюють, що мовляв дають, а я буду голосувати по совісті, але якщо ти вже взяв гроші, то про совість не може бути й мови»,– переконана Ірина Констанкевич.

Люди обурені, мовляв їх школа і так немає достатнього освітнього рівня, а замість його підвищення вчителі займаються підкупом виборців.

Додамо, що люди розповіли усе на відео. І як стало відомо, після виходу сюжету в ефір на телеканалі «Аверс» поліція порушила кримінальну справу за фактом підкупу виборців, ведеться розслідування.

Читайте також: «Ірина Констанкевич оглянула будівництво нової школи в Гірках»




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024