Розглянули питання незаконного видобутку бурштину на Любешівщині

17 Квітня 2019, 17:05
Засідання робочої групи 2498 Джерело: lbsadm.gov.ua
Засідання робочої групи

У Любешеві, на засіданні робочої групи, розглянули питання щодо взаємодії органів місцевого самоврядування, природоохоронців  та правоохоронців для вдосконалення роботи у сфері протидії незаконному видобутку бурштину.

Провів засідання голова Любешівської райдержадміністрації Сергій Фесик 17 квітня – інформує відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації.

«Нелегальний видобуток бурштину в районі може набрати нових обертів, тому ми повинні спільно розпочати новий етап в боротьбі із незаконними «старателями» та вирішувати це питання на рівні Закону. Присутність у районі приданих сил Національної гвардії дасть змогу забезпечити громадський порядок, охорону та захист навколишнього природного середовища»,  – зазначив головуючий на засіданні.

Учасники також обговорили шляхи подальшої роботи для контролю за охороною земельних, лісових та водних ресурсів на підпорядкованих територіях, вжиття необхідних заходів для недопущенню незаконного видобутку корисних копалин.

Читайте також: «На Любешівщині посилюють охорону правопорядку в місцях можливих спроб незаконного видобутку бурштину»

Коментарі
18 Квітня 2019, 15:05
Олег Кух помпи свої зупинив?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39