Великий Курінь: перевірили умови, в яких живуть діти з неблагополучних сімей

08 Травня 2019, 09:15
Під час рейду 3459
Під час рейду

У Любешівському районі проводять роботу з неблагополучними сім'ями.

Цього разу старший інспектор ювенальної превенції спільно працівниками служби у справах дітей Любешівської райдержадміністрації та провідним спеціалістом сектору соціального захисту управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради провели профілактичний рейд на території Великокурінського старостинського округу й відвідали сім'ї, які перебувають на обліку в службі у справах дітей. Про це повідомляють у Любешівському відділенні поліції ГУНП у Волинській області.

Мета проведення даних заходів – убезпечити дітей від батьків, які неналежним чином виконують свої обов'язки по вихованню та утриманню дітей, а в разі потреби допомогти родині.

У ході рейду правоохоронці вивчали житлово-побутові умови проживання неповнолітніх, спосіб життя і поведінку батьків, провели індивідуальні профілактичні бесіди щодо правових наслідків скоєння насильства в сім’ї стосовно дітей, учинення правопорушень неповнолітніми та стосовно них, а також відповідальності, передбаченої за порушення законодавства.

Читайте такожДеревок: діти отримали подарунки з Донбасу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром