У всеукраїнському турнірі з вільної боротьби перемогли любешівці

10 Травня 2019, 19:18
У всеукраїнському турнірі із вільної боротьби перемогли любешівці 3468
У всеукраїнському турнірі із вільної боротьби перемогли любешівці

Найбільше призових місць  у всеукраїнському відкритому турнірі з вільної боротьби, присвяченому Дню пам'яті та примирення, здобули борці з Любешівського району.

У змаганні взяли участь 57 борців 2002-2010 р. н. з Володимира-Волинського, Ковеля, с. Дубове Ковельського району, Турійська та Ратного, а також любешівці зі спортивного клубу «Скіф»,– пише районна газета «Нове життя».

Привітали учасників турніру секретар селищної ради Володимир Сергійчук, помічник народного депутата України Ірини Констанкевич Сергій Неймарк, депутат Волинської облради Микола Бущук.

У результаті арсенал любешівських борців, якізаймаються в клубі «Скіф», поповнили 5 перших місць, 6 других та 3 третіх. Тож перше загальнокомандне місце дісталося їм. Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами, статуетками, за першімісця – бійцівським тріко, а три кращі команди – грамотами та кубками. Турнір відбувався за підтримки народного депутата України Ірини Констанкевич та депутата Волинської обласної ради  Миколи Бущука. 













Читайте також: Залізниця: як у ліцеї провели «Тепло сімейного вогнища»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром