«Зам» голови Волинської ОДА подав у відставку

18 Травня 2019, 15:14
Сергій Кошарук 959
Сергій Кошарук

Заступник голови Волинської ОДА та колишній мер Ковеля Сергій Кошарук подав у відставку.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Це логічне завершення етапу у моїй кар'єрі, що розпочався у 2014 року з легкої руки Володимира Гунчика. Я вдячний своєму колишньому шефові ще й за дотримання домовленості: працювати без корупції в середовищі впливів ОДА. Згодом була нагода попрацювати у складі іншої команди (вдячний за виявлену довіру!). То був карколомний досвід. Управлінські підходи Олександра Савченка нові для мене, але теж ефективні. Особливо такі методи результативні, коли в одному колективі уживаються люди з різними цінностями», – йдеться у дописі Сергія Кошарука.

Своїми досягненнями на посаді заступника голови облдержадміністрації чиновник називає те, що Волинь – серед лідерів у реформі децентралізації і область теж була серед лідерів у комплексному запровадженні заходів у сфері енергоефективності. Справжнім викликом для себе Сергій Кошарук називає ситуацію з Ковельським ветсанзаводом.

«То був чиряк, що наростав і допікав, але тріснув аж у 2016-2017 роках. Ще Ковельським міським головою я намагався боротися із загрозами, які несе це підприємство довікіллю. Тому на посаді заступника голови ОДА я свідомо і добровільно прийняв цей виклик. Бо крім обізнаності уже були й більші можливості. Сьогодні Ветсанзавод не діє та перебуває на стадії ліквідації. А жителі територій, які мали проблеми з постачанням питної води, тепер мають водопровід з іншого берега Турії», – йдеться у дописі.

Насамкінець Сергій Кошарук поділився планам на майбутнє і куди буде рухатися далі.  

«В Центр зайнятості. Сподіваюся, що нову роботу вдасться знайти швидко. Маю компетенції у кризовому менеджменті, державному управлінні і органах місцевого самоврядування, у сферах екології та енергоефективності. Планую продовження політичного життя. Вірю, що й надалі буду робити все щоби розбудовувати українську Україну - Країну Щасливих Людей!», – зазначив Сергій Кошарук.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024