У США триває показ виробів з Волинського Полісся

22 Травня 2019, 17:00
У США триває показ виробів з Волинського Полісся 1000
У США триває показ виробів з Волинського Полісся

У Сполучених Штатах Америки експонують виставку доробків переможців конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці».

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила народна депутатка України Ірина Констанкевич.

«Дякую членкиням Союзу українок за спільно реалізований проект. І дорогій родині Ользі та Роману Констанкевич за віру в українських дітей. Уявляю, як гордо талановитим дітям Любешівщини, Камінь-Каширщини, Ківерцівщини і Маневицького краю знати, що тепло ваших рук, ваш талант тішать людей далеко за океаном. І велика подяка Ігорю Палиці за можливості для волинських дітей і «Тільки разом», – написала нардеп.


Нагадаємо, що конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці», ініційований народним депутатом України Іриною Констанкевич та Союзом  українок США.

Метою конкурсу стало збереження та розвиток традиційних українських видів декоративно-прикладного мистецтва, популяризації народних ремесел, підтримка творчої діяльності учнівської та студентської молоді.


Творчий конкурс «З Україною в серці» об’єднав понад три сотні талановитих дітей з найвіддаленіших сіл Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського, Маневицького районів та студентів луцьких навчальних закладів. Більше ста найкращих робіт конкурсу також експонувалися в Арт-галереї Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».



Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024