Любешів: на сесії селищної ради розповіли про долю аптеки в Бірках

30 Травня 2019, 17:00
Під час сесії 1712
Під час сесії

У Любешеві 27 травня відбулася чергова двадцять сьома сесія селищної ради сьомого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 29 депутатів.

Затвердивши порядок денний, до якого внесли 63 питання, депутати перейшли до озвучення запитів та запитань, – повідомляють у Любешівській ОТГ.

Цього разу клопоталися народні обранці про забезпечення інсуліном, щодо ремонту дороги обласного значення в селі Підкормілля, дороги Цир-Лахвичі-Любешів, звернути увагу на обслуговування дороги до села Бучин, щодо огляду стану дитячих майданчиків по населених пунктах громади, про розширення меж кладовища у с. Рудка, про функціонування аптеки в селі Бірки. Зазначені запити і запитання взяли на опрацювання, по окремих відповідь надали одразу.

Зокрема, селищний голова Олег Кух пояснив що  питання функціонування аптеки перебуває на стадії вирішення. Наразі у селищній раді приймається рішення «Про надання дозволу на передачу в оренду частини адміністративного приміщення в селі Бірки», де й планується розмістити аптеку.

Щодо забезпечення інсуліном, Кух зауважив, що такої проблема наразі немає, це підтвердив і головний лікар центральної районної лікарні Богдан Іванів, окрім цього, як зауважив очільник громади, селищна рада передала кошти невикористаної медичної субвенції на придбання інсуліну до районного бюджету.

Роз’яснення щодо ремонту доріг та чому не виконуються роботи, на які передбачено кошти, сподіваються отримати від департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Читайте такожРайонну лікарню не передали в комунальну власність селищної ради

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39