У Любешеві м'ясо молоко та солодощі продають, не дотримуючись ветеринарно-санітарних вимог

05 Червня 2019, 17:35
М’ясо-молочна продукція 2023
М’ясо-молочна продукція

На засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Любешівській районній державній адміністрації розглядали ситуацію щодо продажу м’яса, молока та кондитерських виробів  на місцевому ринку.

Про це інформують на сайті райдержадміністрації.

Основне питання порядку денному стосувалось епізоотичної ситуації щодо продажу м’ясної, молочної та кондитерської продукції на місцевому ринку без спеціальних холодильних установ. До участі в обговоренні запросили заступника голови Любешівської селищної ради з питань діяльності виконавчого органу Олександра Савчука та в.о. директора КП «Любешівський ринок» Світлану Крисько.

Про ситуацію інформували начальник Любешівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Петро Корх, начальник Любешівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолій Парчук, заступник начальника Любешівського відділення поліції Віта Мартинюк. Доповідачі  зазначили, що на місцевому ринку не в повній мірі дотримуються ветеринарно-санітарних вимог при продажі м’ясо-молочної та кондитерської продукції.

За результатами обговорення комісія створила робочу групу для проведення на ринку перевірки дотримання суб’єктами підприємницької діяльності ветеринарно-санітарних вимог при продажі м’ясно-молочної та кондитерської продукції. Робочій групі доручили в місячний термін провести необхідну роботу щодо усунення  виявлених порушень.

Читайте також: У Любешеві реєструватимуть сільгосптехніку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024