На агропідприємстві «Вілія» працюють потрібні на ринку фахівці, – Ірина Констанкевич

06 Червня 2019, 15:17
Ірина Констанкевич з командою від «Вілії» 1860
Ірина Констанкевич з командою від «Вілії»

 

Україна має бути не сировинною державою, а активним учасником на ринку агропродукції.

Про це заявила народна депутатка від УКРОПу Ірина Констанкевич на найбільшій у Східній Європі Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2019».

До участі у заході долучилися близько 1 300 компаній із 15 країн світу. На виставці представниця «Українського об’єднання патріотів» зустрілася з представниками та керівництвом однієї з найбільш потужних на Волині агрофірм, а також провела семінар з експертною групою.


«Провели семінар та поспілкувалися з молодими експертами, які працюють на підприємстві «Вілія». Обговорили те, якою має бути в майбутньому агроосвіта, яких фахівців ми потребуємо, яким має бути фінансування та навчання, обговорили приклади найкращих освітніх закладів у цій сфері», – розповіла Ірина Констанкевич.

За її словами, завдяки досвіду волинського підприємства вдалося сформувати розуміння того, які фахівці потрібні на ринку сільськогосподарської продукції, чи у правильному напрямку відбувається рух у законодавчій діяльності та що потрібно для успіху галузі.

«Для «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» такий досвід є дуже цінним та сприятиме ефективній законотворчій та іншій роботі», – резюмувала Ірина Констанкевич.


Читайте також: Шість сотень гостей, парад на аеродромі і ведучий з Євробачення: як «Вілія» святкувала День поля. ФОТО, ВІДЕО

Бізнесмен дня: аграрій Євген Дудка

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39