У Любешеві шахраї «чистять» кондиціонери

10 Червня 2019, 18:48
На Волині шахраї «чистять» кондиціонери 1276
На Волині шахраї «чистять» кондиціонери

У Волинській області промишляють шахраї, які ніби очищають сітки під кондиціонерами на підприємствах, магазинах та беруть за це гроші у власників. Псевдо-майстри чистять сіточки, які ловлять пил, волосся.

Про це Бізнес.Район розповів керівник з розвитку компанії «Техно Модуль» Олександр Гордійчук.

В липні минулого року троє чоловіків у Луцьку представлялися працівниками компаній «Техно Модуль», «Єврокліма» та «Ваш майстер», імітували бурну діяльність – робили те, чим не займаються сервісні інженери, оббріхували людей. Чоловіків здали в поліцію, виписали їм штраф та й усе. Сьогодні псевдо-майстри їздять по всій Волині та заробляють на чистках кондиціонерів.

Читайте також: У Луцьку зловили псевдо-майстрів

Такі випадки, каже Олександр Гордійчук, зафіксували вже у Ківерцях, Рожищі, Любомлі, Любешеві, Камені-Каширську, Ковелі та Луцьку. Чоловіки їздять по двоє-троє на підпитку та ніби надають послуги фірм, які обслуговують обладнання.

«Нещодавно партнер із Ковеля з фірми «Тепло і Холод» здав цих шахраїв у поліцію. Ковельський відділ поліції не вбачає у цьому склад злочину. Хлопці представляються працівниками тих фірм, які діють у місті і роблять псевдороботу. Якщо нема ніяких фірм, то представляються «Техно Модулем». Тому що «Техно Модуль» знають по всій області і нам довіряють», – зауважив Гордійчук.

Один із псевдо-майстрів
Один із псевдо-майстрів

Зі слів Олександра Гордійчука, чоловіки не мають ніяких інструментів, автомобілей й спецодягу. Їздять в основному маршрутками, проте часто й на «124 мерседесі», каже керівник з розвитку компанії «Техно Модуль».

«Люди вірять їм та платять гроші за роботу. Деякі наші клієнти передзвонюють і питають, чи то наші люди. Тому ми хочемо донести, що ці люди не з нашої фірми, і вони не надають якісні послуги», – наголосив Олександр Гордійчук.

Як шахрай намагається запропонувати свої послуги
Як шахрай намагається запропонувати свої послуги

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024