На Любешівщині перевіряють діяльність системи цивільного захисту

13 Червня 2019, 12:46
Любешівська райдержадміністрація 905
Любешівська райдержадміністрація

На нараді в Любешівській райдержадміністрації керівники  спеціалізованих служб району розглянули питання щодо перевірки системи цивільного захисту.

З 12 по 14 червня на Любешівщині  проводиться контрольна перевірка оцінки діяльності та готовності районної ланки єдиної системи цивільного захисту щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення й територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру – інформують на сайті райдержадміністрації.

З цього приводу напередодні голова райдержадміністрації Сергій Фесик провів нараду з керівниками  спеціалізованих служб району з питань підготовки до перевірки.

Із заходами, які плануються в ході перевірки, ознайомив присутніх заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Олег Билиця. Посадовець зазначив, що представники комісії перевірятимуть планування заходів з цивільного захисту, стан роботи комісії з питань ТЕБ та НС, евакокомісії, спеціалізованих служб цивільного захисту району, окремі підприємства, установи, організації, селищну та сільські ради, виконання вимог законодавчих актів у сфері цивільного захисту населення, аналіз стану готовності до використання захисних споруд цивільного захисту району, організацію та проведення навчань з цивільного захисту та пожежної безпеки працівників, зайнятих у сфері виробництва, та  непрацюючого населення.

Метою перевірки є усунення недоліків в організації роботи Любешівської районної ланки єдиної системи цивільного захисту, виявлених торік, а також надання організаційно-методичної допомоги.

Читайте також: Любешівчан попереджують про надзичайну пожежну небезпеку

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром