Ірина Констанкевич проінспектувала хід робіт на дорозі Камінь-Каширський – Седлище

14 Червня 2019, 15:28
Ірина Констанкевич інспектує ремонт дороги 1313
Ірина Констанкевич інспектує ремонт дороги

Нарешті на дорозі сполученням Камінь-Каширський – Седлищерозпочався ремонт. Хід робіт особисто проінспектувала народна депутатка Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, що нещодавно мешканці Седлища вийшли на протест. Селяни заблокували дорогу на переході. У руках протестувальники тримали плакати з написами: «Де наші 5000000 на дорогу?», «Європейськійкраїні – європейські дороги!», «Ми хочемо, щоб нас почули!», «Вимагаємо відремонтувати нам дороги!».

«Я на боці людей, готова разом з ними стояти на цій дорозі і відстоювати їхні інтереси. Волинським чиновникам потрібно піднятися зі свого м’якого крісла та їхати до Києва,аби вирішувати питання області, а не заколисувати себе і сподіватися, що Волинь така терпляча, треба за своїх людей дбати», – заявляла тоді народна депутатка Ірина Констанкевич.

Після кількох депутатських звернень нардепки до Служби автомобільних доріг справа з ремонтом дороги таки зрушила з місця.

Ірина Констанкевич оглянула хід ремонтних робіт, поспілкувалася з дорожниками. Варто зауважити, що ті відрізки, які вже поремонтовані, зроблені якісно, але це не рятує ситуацію, адже ремонту потребує вся дорога.

Нардепка запевнила, що будуть підготовлені відповідні депутатські запити, адже дорога Камінь-Каширський – Седлище потребує капітального ремонту.








 

Читайте також: Любешівці на гемодіаліз бездоріжжям їдуть у сусідні райони

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром