У Любешеві обговорювали взаємодію служб для забезпечення соціального захисту дітей

17 Червня 2019, 12:36
Учасники семінару 842 Джерело: Facebook
Учасники семінару

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Любешеві відбувся семінар полісменів, працівників служби у справах дітей і спеціалістів сектору соціального захисту населення та охорони здоров’я.

Про це інформує на своїй сторінці у facebook Любешівське відділення поліції.

Учасники семінару обговорили взаємодію відповідних служб під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. А також опрацювали нормативні документи й методичну літературу щодо попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми та захисту їх прав та інтересів.

Нагадаємо, основними завданнями акції «16 днів проти насильства»  є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;  проведення інформаційних кампаній із метою підвищення обізнаності населення з питань попередження насильства, жорсткого поводження з дітьми; формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Читайте також: Рудка: у сільській бібліотеці дітям розповіли про їхні права та обов'язки

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024