Відомий у районі агроном закликає користуватися послугами перевірених продавців агрохімікатів

03 Липня 2019, 16:58
Олексій Приходько 2207 Джерело: Facebook
Олексій Приходько

Дванадцять років відомий на Любешівщині агроном Олексій Приходько вирощує овочеві та зернові культури, а також займається торгівлею пестицидами й агрохімікатами.

Про це йдеться на сторінці районної служби зайнятості у facebook.

За словами агронома, такий вид діяльності – справа ризикована, оскільки в районі примхливі ґрунти. Боротися з природними форс-мажорами допомагає йому професійний підхід у роботі. Олексій Приходько має досвід роботи керівника Карасинського відділення радгоспу «Городоцький» (Маневицький район), працював агрономом у малому приватному підприємстві «СЛ», у Любешівському ПТУ.

«У підприємливого любешівчанина є всі необхідні дозвільні документи на провадження своєї діяльності. На власному досвіді перевіряє ефективність від застосування певного препарату, отримує інформацію від консультаційних центрів про нові агрохімікати та їх застосування. Чесно і впевнено крокуючи обраним шляхом, пан Олексій занепокоєний збільшенням кількості місць стихійної торгівлі пестицидами з порушенням санітарно-гігієнічних правил (за відсутності документів, які посвідчують якість препаратів). Отож закликає потенційних покупців бути дуже обережними та користуватися послугами перевірених і відповідальних продавців», – пише автор публікації.

Олексій Приходько охоче ділиться своїм досвідом і знаннями з краянами,  активно долучаючись до навчальних семінарів у Любешівській районній філії центру зайнятості для селян. Учасники семінарів відтак змінюють підхід до ведення особистого селянського господарства.

Своїм захопленням, зазначається в дописі,  Олексій запалив і доньку Софію, яка бачить себе в майбутньому агрономкою.

Чоловік, який наполегливою працею здобув повагу серед любешівчан, переконаний: якщо є бажання, можна побороти будь-які перепони, варто лише докласти зусиль.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром