У «Поліській регаті» взяли участь і працівники районної служби зайнятості

09 Липня 2019, 15:21
Районної служба зайнятості на «Поліській регаті» 1223 Джерело: Facebook
Районної служба зайнятості на «Поліській регаті»

У рамках проведення фестивалю «Поліська регата-2019» фахівці Любешівської філії центру зайнятості провели для дітей інтерактивний розважальний захід.

Про це вони інформують на сторінці установи у facebook.

Під час заходу діти в ігровій формі отримали чимало цікавої і корисної інформації, необхідної для виваженого вибору майбутньої професії.

Зі школярами, ідеться в дописі,  проводилися різноманітні профорієнтаційні ігри: «Професійний крокодил», «Обери професію Степану Овальченку», «Загадкове морозиво», «Розсіяна ворона», «Калейдоскоп професій» та інші. Вони викликають неабиякий інтерес в учнів та сприяють підвищенню їхньої обізнаності у світі професій, усвідомленню індивідуальних якостей, які необхідні для оволодіння тими чи іншими професіями, більш відповідальному ставленню до вибору майбутньої сфери професійної діяльності. Таким чином, відпочинок для дітей є не лише приємним, корисним, а й змістовним.

Крім цього, усі охочі мали змогу ознайомитися з численними відповідними інформаційними матеріалами, пройти профдіагностичне тестування, отримати відповідні поради, індивідуальні консультації щодо вдалого професійного вибору.




1






 

 Читайте також: Як стартувала «Поліська регата 2019»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024