Одна з топ-тем чи не всіх зустрічей народного депутата України Ірини Констанкевич у районах 23-го округу – медична тема

11 Липня 2019, 15:54
Під час візиту у Любешівську центральну районну лікарню 1895
Під час візиту у Любешівську центральну районну лікарню

Ірина Констанкевич переконана: медичні послуги в селах повинні бути якісними та доступними. Саме тому вона велику увагу приділяє підтримці та збереженню лікарень, амбулаторій, ФАПів.

Що вдалося зробити для підтримки Любешівської центральної районної лікарні з допомогою народного депутата, розповідає її керівник.

Головний лікар Любешівської ЦРЛ Богдан Іванів:

– Завдяки підтримці нардепа Ірини Констанкевич вдалося розв’язали найважливіші проблеми нашої лікарні – це і модернізація флюорографа, і придбання дерматоскопа, а також багатьох інших апаратів для діагностики та лікування хворих. Вважаю, що Ірина Мирославівна – дуже хороший нардеп. Саме за її сприяння з фонду соціально-економічного розвитку на ремонт флюорографа було виділено понад 700 тис. грн. На це ми чекали понад 30 років. Наша лікарня має велику кількість пацієнтів. Це обладнання для медзакладу було вкрай необхідним. Адже обстеження на флюорографі проходить майже тисяча людей у місяць.

Хворих надзвичайно багато, а завдяки сучасному обладнанню вдається уникнути багатьох серйозних ускладнень. Також за сприяння Ірини Мирославівни лікарня зможе тепер придбати дерматоскоп – апарат для огляду поверхні шкіри. Це допоможе виявляти меланому на ранніх стадіях. Кошти вже надійшли. Згодом будемо купувати цей апарат. На це нам виділили 18 тис. грн з обласного бюджету.

Читайте також: «Ірина Констанкевич – одна з тих депутатів, які справді тримають руку на пульсі», – Олег Кух

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024