Які проекти реалізують на Любешівщині за кошти «інфраструктурки»

12 Липня 2019, 12:09
Які проекти реалізують на Любешівщині 920
Які проекти реалізують на Любешівщині

У Любешівському районі за гроші інфраструктурної субвенції впровадять шість проектів.

Таке рішення затвердила Любешівська селищна рада. Список об’єктів погодило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це йдеться на сайті ради.

Зокрема, на Любешівщині реалізують такі проекти:

1.Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі в селищі Любешів  (влаштування технічних засобів організації дорожнього руху) – відкриття дороги по вулиці Незалежності.

2. Капітальний ремонт Будинку культури Любешівської селищної ради із застосуванням енергозберігаючих технологій по вулиці Незалежності,62 у Любешеві.

3. Капітальний ремонт тротуарів по вулиці Незалежності (від перехрестя з вулиці Партизанської до будівлі Любешівського районного суду) в селищі Любешів.

4. Капітальний ремонт тротуарів по вулиці Свободи від перехрестя з вулиці Гагаріна до перехрестя з вулиці Незалежності в селищі Любешів.

5. Капітальний ремонт тротуару по вулиці Брестській (ліва сторона) від автомобільної дороги Р-14 до автостанції в селищі Любешів.

6. Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасадів приміщення майстерні закладу загальної середньої освіти «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича» на вулиці Лісоградській, 3 в селі Залізниця Любешівського району.

Роботи розпочнуть після тендерних процедур.

Читайте також: На Волині виділять гроші на придбання насосного обладнання для Любешівської ОТГ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024