Оголосили переможців конкурсу на заміщення вакансій у закладах культури Любешівщини

12 Липня 2019, 15:18
Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради 2196 Джерело: Facebook
Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради

Стали відомі імена переможців конкурсу на заміщення вакантних посад художнього персоналу Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради.

Їх список публікує у facebook директор Центру Анатолій Ковальчук.

Отже, рішенням конкурсної комісії переможцями визнали:

1. Хомич Тетяну Іванівну –  на посаду режисера театралізованих заходів та свят Центру культури Любешівської селищної ради.
2. Фесіка Володимира Петровича –  на посаду звукорежисера II категорії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради.
3. Дишко Валентину Сергіївну – на посаду керівника художнього філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с. Ветли.
4. Бурдака Романа Степановича – на посаду керівника художнього філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с.Седлище.
5. Ярмолюк Оксану Іванівну – на посаду керівника художнього філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с. Залізниця.
6. Василюк Наталію Юріївну – на посаду керівника художнього філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с. Бірки.
7. Фальчик Зоряну Віталіївну ­– на посаду керівника художнього філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с.Підкормілля.
8.Волошан Ірину Степанівну – на посаду режисера театралізованих заходів та свят філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с.Залаззя.
9.Філозоф Світлану Михайлівну ­– на посаду режисера театралізованих заходів та свят філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с.Підкормілля.
10.Ярошук Олену Іларіонівну – на посаду режисера театралізованих заходів та свят філії Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради с.Бірки.

Читайте також: Оголосили конкурс на заміщення вакантних посад у закладах культури Любешівщини

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024