«Результат роботи нашого нардепа добре видно в кожному населеному пункті», – керівники сільрад Любешівщини

19 Липня 2019, 15:25
Наталія Струк-Маковецька 1479
Наталія Струк-Маковецька

Керівники громад Любешівщини розповіли про співпрацю з народним депутатом Іриною Констанкевич.

«Наші люди –дуже великі оптимісти. Я набираюся від них світла й енергії. Якби не таке просте спілкування, мені було би тяжко. Адже, зізнаюся, робота у Раді виснажує, а спілкування з людьми в окрузі додає сил», – каже народний депутат України, а нині й кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №23 Ірина Констанкевич.


Щитинський сільський голова Василь Саливончик:

– Ірина Констанкевич – депутат, який активно працює в напрямку розвитку села. За її сприяння у 2017 році в нашому селі було побудовано дитячий майданчик та зроблено автобусну зупинку. Нам надійшла субвенція з державного місцевого бюджету – 100 тис. грн. На дитячий майданчик – 80 тис. грн, а на зупинку – 20 тис. грн. Ці гроші ми вже освоїли. А у 2018 році завдяки Ірині Мирославівні та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали понад 30 тис. грн на ремонт дороги обласного значення «Щитинь-Черче», а також на огорожу місцевого кладовища. Дорога була дуже розбита, аварійна. Траплялися випадки, коли на ній просто застрягали автобуси. Завдяки Ірині Мирославівні дорогу вже відремонтовано. Це хороший нардеп. Вона відкрита до спілкування, дбає про людей. Наша громада дуже задоволена таким депутатам. Маю надію, що ця робота триватиме й надалі.


Люб’язький сільський голова Борис Шубич:

– Результат роботи нардепа добре видно в кожному населеному пункті. У нас з Іриною Констанкевич також плідна співпраця. Дуже часто вона відвідує жителів села Люб’язь. Відкрита до спілкування. Я особисто звертався до нардепа щодо вуличного освітлення в селі. І гроші на це було виділено: 50% з обласного бюджету, 50% – місцевого. Також завдяки сприянню Ірини Мирославівни 20 тис. грн було виділено з фонду соціально-економічного розвитку на облаштування зупинки громадського транспорту, а 80 тис. грн – на встановлення дитячих ігрових майданчиків. Крім цього, вона дуже часто допомагає нашій школі. Завдяки нардепу в навчальний заклад було придбано інтерактивну дошку. Це така людина, до якої не треба звертатися. Вона сама приїде і допоможе. Хороший нардеп. Не цурається людей. Нікому в допомозі не відмовляє. У нас в окрузі це перший депутат, який направду народний. Бо депутати всякі є. Були й такі, що на окрузі навіть не з’являлися. А Ірина Мирославівна спілкується з людьми постійно. Це людина слова.


В. о. старости села Березичі Микола Вітовщик:

– За три роки депутатської каденції Ірина Констанкевич разів зо п’ять була в нашому селі. Під час кожного візиту зустрічалася з виборцями, відповідала на їхні питання. Ірина Мирославівна допомогла нам залагодити чимало важливих проблем. За сприяння нардепа торік ми відремонтували міст через річку Стохід.

За сприяння Ірини Констанкевич на умовах співфінансування із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» у місцевій школі з’явився тренажерний зал, придбано оргтехніку. За сприяння Ірини Мирославівни у сільському дитсадку встановили енергозберігальні вікна, а у ФАП придбали новий холодильник. Ми віримо, що Ірина Мирославівна і надалі буде ефективно відстоювати інтереси виборців у парламенті.  


Депутат ради Любешівської об’єднаної територіальної громади Наталія Струк-Маковецька:

– Ірина Констанкевич – щира й відкрита людина, яку не змінив статус народного депутата. Вона завжди в оточенні людей, вміє їх вислухати і зрозуміти. У селі Угриничі, в якому я проживаю, Ірина Мирославівна допомогла із облаштуванням нового спортивного майданчика. Із фонду соціально-економічного розвитку для цього народний депутат залучила  70 тисяч гривень. Вже оголошено тендер на закупівлю обладнання. Усі відзначають, що Ірина Мирославівна – це людина, до якої можна підійти й розповісти про свої турботи, а найголовніше – отримати допомогу.

 Читайте також: «Ірина Констанкевич – єдиний народний депутат України, що розв’язує проблеми чорнобильців», – Ростилав Кухтей

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39