Завдяки підтримці нардепа вдалося розв’язати найважливіші проблеми Любешівської районної лікарні

19 Липня 2019, 21:45
Ірина Констанкевич у Любешівській ЦРЛ 1122
Ірина Констанкевич у Любешівській ЦРЛ

У 23-му виборчому окрузі народного депутата Ірини Констанкевич нині вторинну допомогу надає 6 районних лікарень: Ківерцівська, Цуманська, Маневицька, Колківська, Любешівськата Камінь-Каширська.Нагадаємо, що вже неодноразово порушувалося питання про закриття Колківської лікарні. За допомогою Ірини Мирославівни її вдалося відстояти. Аналогічна ситуація була і з Цуманською райлікарнею. Зараз вона ​ вже на території ОТГ.

«Ми завжди будемо підтримувати людей та захищати їхнє право на збереження здоров’я. Вважаю, що районні лікарні треба укомплектовувати медобладнанням, адже, якщо буде медобладнання, то і медична послуга буде якісною і доступною», ​зауважує Ірина Констанкевич.

Про співпрацю з народною депутаткою розповіли фахівці медичної та соціальної сфери Любешівщини.

Головний лікар Любешівської центральної районної лікарні Богдан Іванів:

– Завдяки підтримці нардепа Ірини Констанкевич вдалося розв’язати найважливіші проблеми нашої лікарні – це і модернізація флюорографа, і придбання дерматоскопа, а також багатьох інших апаратів для діагностики та лікування хворих. Вважаю, що Ірина Мирославівна – дуже хороший нардеп. Саме за її сприяння з фонду соціально-економічного розвитку на ремонт флюорографа було виділено понад 700 тис. грн. На це ми чекали понад 30 років. Наша лікарня має велику кількість пацієнтів. Це обладнання для медзакладу було вкрай потрібним. Адже обстеження на флюорографі проходить майже тисяча людей на місяць. Хворих надзвичайно багато, а завдяки сучасному обладнанню вдається уникнути багатьох серйозних ускладнень. Також за сприяння Ірини Мирославівни лікарня зможе тепер придбати дерматоскоп – апарат для огляду поверхні шкіри. Це допоможе виявляти меланому на ранніх стадіях. Кошти вже надійшли. Згодом будемо купувати цей апарат. На це нам виділили 18 тис. грн з обласного бюджету.


Старший фельдшер Любешівського відділення екстреної медичної допомоги Юрій Черевко:

– Мені вже років 15 доводиться спілкуватися з депутатами різних рівнів. Але таких порядних і відповідальних, як Ірина Констанкевич, ще не зустрічав. Вона завоювала авторитет не лише в жителів Любешівської об’єднаної територіальної громади, а й у політичних опонентів. Мені не раз доводилося чути, як люди високо оцінюють її діяльність. Ірина Мирославівна об’їхала усі села нашої громади, вона працює і відпочиває разом із людьми. Якщо її запрошують на свято, вона не цурається, приїжджає, завжди відзначає когось подяками.

За сприяння Ірини Констанкевич та за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» змогли придбати для нашого відділення екстреної медичної допомоги новий принтер «3 в 1» та сучасні меблі. Ми знаємо, що завжди можемо звернутися до Ірини Констанкевич і отримати допомогу. Тому будемо голосувати на виборах 21 липня лише за неї!   

Директор територіального центру соціального обслуговування села Бучин Микола Демих:

– Ірина Констанкевич – активний парламентар, вміє спілкуватися з людьми. Крім особистої комунікації, злагоджена робота і з її командою помічників. Допомога Ірини Мирославівни відчувається майже в кожному населеному пункті. Це не може не подобатися людям. Загалом із депутатом у нас дуже хороші стосунки, ми завжди раді бачити її в громаді. Територіальний центр соціального обслуговування у селі Бучин не раз отримував допомогу від нардепа. Вона ніколи не залишається осторонь таких закладів, як наш. Завжди відгукується на прохання про допомогу. За її клопотанням територіальному центру було передано речі першої необхідності: предмети гігієни, постіль та рушники. Сподіваємося, що наша співпраця з Іриною Мирославівною не припиниться. Наразі готуємо звернення до нардепа, у якому проситимемо, аби закладу купили пральну машину. Лежачих хворих дуже багато, доводиться часто змінювати постіль, а випрати її нема де. Сподіваємося, що й цього разу вона нам допоможе. Адже це дуже чуйна і хороша людина. З нею легко порозумітися, легко співпрацювати.


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024