У Любешеві презентували міжнародний проєкт

23 Липня 2019, 11:04
Сергій Кутинець презентує проєкт 1946 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Сергій Кутинець презентує проєкт

У  Любешівській селищній раді розпочали роботу над реалізацією проєкту «Збирай роздільно - живи доцільно»  за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

На днях у Будинку культури селищної ради відбулася його презентація. Серед учасників зазоду були представники Любешева, Судча, Залізниці, Седлища, Березич, Любешівської Волі – ідеться на сайті Любешівської ОТГ.

Про мету та завдання проєкту розповів голова громадської організації «Сприяння» Сергій Кутинець, який спільно із Любешівською селищною радою бере участь у його реалізації.

Селищний голова Олег Кух сказав, що досвід інших міст у реалізації подібних проєктів переконує в тому, що в таких проектах вкрай необхідно брати участь.

«Насамперед, ми хочемо привернути увагу нашого населення до проблеми твердих побутових відходів. І найкраще це робити через виховання і навчання підростаючого покоління, формування екологічно поведінки через навчальні заклади – починаючи з ліцеїв, гімназій і закінчуючи коледжем, які функціонують на території нашої громади. Підвищуючи рівень екологічної свідомості дітей та молоді, ми тим самим опосередковано підвищимо і  рівень свідомості дорослого населення нашої громади», – зазначає селищний голова.

Відтак Сергій Кутинець розповів про подальші кроки реалізації проєкту на місцях та  вторинну переробку сміття, першим етапом якої є роздільний збір відходів.

 Читайте також: Німці допомагатимуть любешівчанам ефективно вправлятися зі сміттям

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром