Тарасу Михалику запропонували вийти на матч у футболці «Росія – агресор»

26 Липня 2019, 12:30
Тарас Михалик 2716 Джерело: football24.ua
Тарас Михалик

На прес-конференцію у зв’язку з представленням нових гравців ФК «Волинь» прийшли також учасники АТО, націоналісти й представники «Ультрас-руху», щоб задати декілька «незручних» питань Тарасу Михалику.

Про це пишуть на своїй сторінці у facebook «Національні дружини – Волинь».

Ідеться про питання честі та національної свідомості «новачка» ФК «Волинь», зазначається в дописі, футболіста, який останні шість років «представляв з гордістю» (з його слів) російський клуб.

Основною метою розмови з Михаликом було бажання почути його позицію щодо ситуації в країні.

«З першого питання («Тарасе, як ти думаєш, після шести років у країні агресора можна просто так, як нічого не бувало, вернутися назад і представляти волинський край?») до останнього розмова була напружена. В діалог між фанатами та Михаликом вривалися якісь невідомі сторонні люди, колеги по клубу, вигукували з-за спини Михалика зовсім недоречні питання, намагаючись змінити тему розмови, та безліч інших не зовсім приємних моментів. На будь-які питання чи зауваження до Михалика у відповідь ми отримували зухвале «і шо...», «і шо...». Вважаємо, це не зовсім змістовна відповідь в його то ситуації», – пишуть «Національні дружини».

На закінчення розмови представники націоналістів та «Ультрас»  висунули пропозицію:  «Або ж Михалик «ішокає» далі, і в результаті чого його перебування на Волині, м’яко кажучи, буде не сильно вітатися, або ж доводить, що він справжній патріот своєї країни, виходить на першу гру клубу в футболці з надписом «Росія – агресор», яку ми йому представимо, і далі з гордістю без будь-яких проблем носить футболку ФК "Волинь"».

 Читайте також: Любешівець таки гратиме за «Волинь»

Футболіст із Любешева потрапив до списку «голодуючих»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39