Як любешівчанка успішно влаштувалася бухгалтеркою

28 Липня 2019, 17:38
Тетяна Кух, бугалтерка ТОВ «Стохід Нова Агро» 4936
Тетяна Кух, бугалтерка ТОВ «Стохід Нова Агро»

У Любешівській районній філії центру зайнятості розповіли історію успішного працевлаштування своєї клієнтки.

Про це йдеться на сторінці установи у facebook.

Тетяна Кух прийшла до районної філії центру зайнятості в січні 2019 року, зазначає автор допису, – через два місяці після звільнення з попередньої роботи. На дату звернення вакансій, які їй підходили б, не було. Тому кар’єрний радник запропонувала жінці пройти профілювання для визначення потенціалу та рівня мотивації до працевлаштування. Безробітній надали індивідуальний план пошуку роботи, де визначили кроки, які потрібно зробити для досягнення бажаної мети – працевлаштуватися на вакансію бухгалтера.

«Важливим було те, що Тетяна знала, яку вакансію вона шукає, а час перебування в статусі безробітної використовувала для отримання нових знань, які б допомогли пришвидшити працевлаштування. Так, жінка відвідувала семінари, де вчилася працювати з джерелами інформації про вакансії, писати резюме»,– наголошується в  дописі.

Але коли кар’єрний радник запропонувала безробітній пройти співбесіду з роботодавцем у ТОВ «Стохід Нова Агро», вона все ж засумнівалася, чи зможе виконувати весь об’єм роботи, чи буде відповідати вимогам роботодавця. Проте набралася рішучості й пішла. Результатом стало працевлаштування.

З лютого Тетяна працює бухгалтеркою в цьому підприємстві. Роботою задоволена.

Отже, людям, які залишились без роботи, радять працівники районної служби зайнятості, не варто впадати у відчай, а потрібно реально оцінити свої можливості, зрозуміти, яку роботу вони шукають, зробити перші кроки до досягнення мети, звернувшись до фахівців, котрі допоможуть швидше працевлаштуватися.

Читайте також: Любешівчан ознайомили з актуальними вакансіями на літо

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024