У Любешеві відбудеться зустріч підприємців ринку

15 Серпня 2019, 16:00
У Любешеві відбудеться зустріч підприємців ринку 2470
У Любешеві відбудеться зустріч підприємців ринку

У Любешеві створять Раду підприємців місцевого ринку.

Про це повідомляється на сайті Любешівської ОТГ. 

У п'ятницю, 16 серпня, відбудуться збори з формування складу Ради підприємців та осіб, які займаються підприємницькою діяльністю на території КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради.

Початок зборів о 15 годині, місце проведення: КП «Любшів–Комфорт–Сервіс» Любешівської селищної ради (смт. Любешів, вул. Бондаренка, 90 А, Актовий зал).

На зустріч запросили Любешівського селищного голову Олега Куха, Володимира Сергійчука – секретаря Любешівської селищної ради.

Дані збори відбудуться за участю представників об’єднаної територіальної громади, адміністрації КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради та осіб, які займаються підприємницькою діяльністю на території КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради.

На зборах розглянуть наступні питання:

1. Формування складу Ради підприємців та обрання керівника (голови Ради).

2. Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються КП «Любешівський ринок» (про визначення мінімальної вартості місячної орендної плати за 1 м² загальної площі, що надається в оренду).

3. Законність ведення торгівлі на території КП «Любешівський ринок» (документи дозвільного характеру для здійснення підприємницької діяльності на території КП «Любешівський ринок» ).

4. Питання благоустрою ринку (фарбування контейнерів, облаштування проходів бруківкою, водовідведення ).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром