«Мене, як селищного голову, не запросили на жоден оргкомітет щодо відзначення Дня Незалежності», – Олег Кух

26 Серпня 2019, 16:42
Олег Кух 2822 Джерело: Facebook
Олег Кух

Відповідь селищного голови Олега Куха почесному громадянину Любешева Петру Кравчуку щодо святкування в селищі Дня Незалежності.

У статті «Чому в Любешеві не відзначали День Незалежності?» Петро Кравчук закидає селищному голові Олегу Куху скасування в Любешеві святкування  Дня Незалежності та у зв'язку з цим пропонує йому піти у відставку.

Відповідь Олег Кух написав у коментарі до статті, опублікованій на сторінці «Район Любешів» у  facebook.

«А може Ви, Петре Авксентійовичу, все-таки перестанете маніпулювати свідомістю людей?По-перше, організатором будь-якого державного свята в районі є райдержадміністрація і формат свята визначає його організатор. До речі, мене, як селищного голову, не запросили на жоден оргкомітет щодо відзначення Дня Незалежності. І в мене є питання, чому райдержадміністрація та районна рада з розмахом і концертами організували «Поліську регату», а День Незалежності – ні.
Повертаючись до святкування, урочистості 23-го відбулися на належному рівні: з молитвою, вшануванням державного символу та полеглих за нашу Незалежність. Вибачте, що без «п’янок» і «гулянок». А може, справа зовсім не у форматі проведення Дня Незалежності? Прикро, що «Почесний громадянин Любешева» вдається до таких маніпуляцій.
Навіщо переносити особисті образи в площину святкування? Ви вишукуєте будь-яку можливість (після деяких кадрових перестановок), аби дискредитувати селищного голову та селищну раду…»

Сподіваємося почути думки з цього приводу й інших очільників владних структур Любешівщини.

 Читайте також: У Любешеві урочисто замайорів Прапор України

Коментарі
27 Серпня 2019, 13:01
Правильно зробили
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром