Відремонтували аварійну дорогу сполученням Седлище – Камінь-Каширський

28 Серпня 2019, 09:17
Ремонт дороги Седлище Камінь-Каширський 1373
Ремонт дороги Седлище Камінь-Каширський

Провели ремонтні роботи на 30-кілометровому відрізку дороги територіального значення, що сполучає Седлище та Камінь-Каширський.

Цей відрізок дороги перебував у жахливому аварійному стані, оскільки кілька десятків років не ремонтувався. Про це йдеться на сайті Служби автомобільних доріг.

Звісно ж, така ситуація викликала обурення користувачів доріг, насамперед мешканців довколишніх сіл, які у навіть влаштовували акцію протесту.

На жаль, і цьогоріч не було фінансової можливості провести там капітальний чи середній поточний ремонт, оскільки дорога Т-03-11 не ввійшла до переліку об’єктів, затверджених розпорядженням КМУ від 06.02.2019р. № 130-р. Попри позитивні зміни в дорожній галузі, фактичне фінансування дорожньої інфраструктури області ще не відповідає потребі, адже для відновлення всіх доріг потрібно дуже багато коштів. 

Тож на дорозі між Седлищем і Каменем-Каширським на найбільш ушкоджених ділянках проведено поточний дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними картами та влаштовано 4 кілометри  поверхневої обробки. По всьому іншому відрізку шляху виконані аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття за рахунок коштів, що виділяють  на експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення.

Звісно, ремонт не є капітальним і не покращить ситуацію докорінно, але саме ямковий ремонт поки лишається найпоширенішим видом робіт на волинських  автошляхах і дає змогу хоча б на деякий час забезпечити безпечніший проїзд і зменшити аварійність. 

На аварійній ділянці дороги провели ремонтні роботи
На аварійній ділянці дороги провели ремонтні роботи

Здебільшого виконали ямковий ремонт
Здебільшого виконали ямковий ремонт

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024