Любешів: районна служба зайнятості та лісомисливське господарство домовилися про співпрацю

28 Серпня 2019, 15:10
Зустріч у лісгоспі 1601 Джерело: Facebook
Зустріч у лісгоспі

Керівники Любешівської філії центру зайнятості та ДП «Любешівське лісомисливське господарство»  обговорили труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем і домовилися про співпрацю.

27 серпня відбулася робоча зустріч директорки Любешівської районної філії центру зайнятості Ольги Ковальчук і заступниці начальника відділу надання соціальних послуг Наталії Олішкевич із новопризначеним директором ДП «Любешівське лісомисливське господарство»  Юрієм Васюхником про це йдеться на сторінці районної служби зайнятості у facebook.

Керівник любешівських лісівників  розповів про досягнення лісомисливського господарства, зазначивши, що  воно одне з найбільших підприємств у районі. Станом на 1 серпня тут працює майже 150 осіб.

Під час зустрічі обговорили також питання, які часто виникають у суб’єктів господарської діяльності: труднощі при укомплектуванні штату працівників і шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння центру зайнятості – та домовилися про подальшу співпрацю.

Читайте також: Любешівське ЛМГ досягло високого рівня рентабельності

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024