Продукцію підприємства з Любешівщини експортують у Грузію та Італію

03 Вересня 2019, 12:10
Олександр Маньчик 1954 Джерело: Facebook
Олександр Маньчик

Підприємство «Альфа+» на Любешівщині ефективно співпрацює з районною службою зайнятості.

Олександр Маньчик розпочав підприємницьку діяльність 10 років тому. Тоді на його підприємстві, яке спеціалізувалося на лісопильному та стругальному виробництві, працював лише один найманий робітник. А вже 2017-го підприємець зареєстрував товариство з обмеженою відповідальністю «Альфа+» – про це йдеться на сторінці Любешівської районної філії центру зайнятості у facebook.

Нині Олександр забезпечує роботою з гідною зарплатою п’ятнадцятьох працівників, з яких шесиеро – працевлаштовані за направленням фахівців центру зайнятості з компенсацією єдиного внеску. Робітники «Альфи+» – мешканці Седлища та Угриничі – працевлаштовані офіційно, тож роботодавець – гарант їх соціальної захищеності, а також вчасно сплачує податки до місцевого бюджету.

«Альфа+» ефективно співпрацює з Любешівською районною філією центру зайнятості. Саме за сприяння служби за останні два роки для підприємства провели підготовку семи робітників деревообробних верстатів, які і досі там працюють.

Підприємство також співпрацює з місцевими лісгоспами, тож проблем із постачанням сировини нема. Свою продукцію «Альфа+» реалізує для ПП «Скіфи» (Львівська область), а заготовки для європіддонів експортують у Грузію та Італію.

Олександр Маньчик не зупиняється на досягнутому й продовжує збільшувати обсяги виробництва, поліпшує якість надання послуг та створює нові робочі місця.

Читайте також: Відомий у районі агроном закликає користуватися послугами перевірених продавців агрохімікатів

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024