В «Адреналін Сіті» триває акція «Розважайся та розвивайся»

09 Вересня 2019, 15:10
650

Впродовж вересня в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» діє акція «Розважайся та розвивайся».

«Ваші дітлахи люблять фільми і мультфільми, а також ще море розваг? Тоді вам в КРЦ «Адреналін Сіті»! У вересні тут стартувала акція «Розвивайся та розважайся», – пишуть організатори.

Купуйте квиток в кіно та отримуйте -50% знижки на відвідування Академії розвитку та пізнання «Робологікум»  або -50% знижки на Стрічковий лабіринт.

Акція діє з 1 вересня до 1 жовтня 2019 року.

Читати також: В «Адреналіні» пропонують «Грай у більярд – догравай у боулінг»

Жахи, драми, анімації: які кінопрем'єри можна переглянути в «Адреналін Сіті»

У центрі нагадують, що Академія пізнання та розвитку «Робологікум» – унікальний майданчик, де діти та дорослі зможуть поринути і світ сучасних технологій, робототехніки, дронотехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки.

В «Робологікумі» можна знайти радіокеровані моделі роботів та зможете взяти участь змаганнях з робо-футболу, робо-боксу, робо-гонках та танкових боях. А ще  – відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки. Неймовірні досліди, зразки «вічних двигунів», 3D пазли, інтерактивні винаходи та багато-багато цікавого – усе це у «Робологікумі».

Читати також: У Робологікумі в Адреналін Сіті – нові експонати

Які змагання відбуватимуться впродовж вересня у «Адреналіні»

А ще є стрічковий лабіринт «Хамелеон» – унікальна розвага: між входом і виходом – 100 кілометрів кольорових стрічок, заплутаних ходів та яскравих вражень. Тут немає ніяких звичних для лабіринтів орієнтирів: кімнат і закутків, які допомагають вибратися з простору. Стіни, підлога і стеля червоного кольору – перехід між ними непомітний для ока. Заплутані ходи з яскравих стрічок створюють ефект нескінченності і невагомості. Пропонують притйи та зарядись кольоровим позитивом. 

«Запрошуємо: у будні  з 12:00 до 22:00; вихідні та святкові дні з 11:00 до 22:00», – інформують у «Адреналіні»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39