Любешівська селищна рада виграла конкурс на проведення енергоаудиту

30 Вересня 2019, 17:11
1433

У двох навчальних закладах Любешівської ОТГ – ЗЗСО «Деревківський ліцей» та ЗЗСО «Березичівський  ліцей», проводять комплексний енергоаудит будівель.

Це стало можливим завдяки участі Любешівської селищної ради у конкурсі на отримання фінансування заходів з підвищення енергоефективності для громадських будівель в рамках ініціативи «Розумний енергетичний менеджмет в ОТГ», що впроваджується в рамках проєкту українсько-німецького співробітництва GIZ  «Енергоефективність у громадах II», – йдеться на офіційній сторінці селищної ради.

Енергоаудит – це процедура, яка відповідає на декілька важливих питань: де і з якої причини в будівлі  відбуваються втрати тепла та електрики, що конкретно необхідно зробити, щоб підвищити енергоефективність будівлі, наскільки покращаться умови перебування після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової модернізації і скільки все це буде коштувати.

Зазначені навчальні заклади відібрані як такі, що мають найбільше питоме споживання енергоносіїв на 1 м2 опалювальної площі. За результатами енергоаудиту будуть розроблені рекомендаційні заходи щодо підвищення енергоефективності даних будівель.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024