Двох жителів Любешівської громади оштрафували за куріння у заборонених місцях

07 Жовтня 2019, 14:48
Куріння 2005
Куріння

При виконавчому комітеті Любешівської селищної ради діє адміністративна комісія, до складу якої  входить 6 осіб.

Адміністративна комісія  створена з метою  реалізації функцій виконавчого комітету Любешівської селищної ради у сфері забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і свобод, законних інтересів громадян Любешівської селищної ради відповідно до вимог чинного законодавства, повідомляють у Любешівській ОТГ.

Її завданням є розгляд справ про адміністративні правопорушення, віднесених до  компетенції адмінкомісії статтею 218 КУпАП, виховання громадян у дусі точного і неухильного додержання законів, правил співжиття  й чесного ставлення до державного і громадського обов’язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобіганню вчиненню нових правопорушень як самими порушниками, так й іншими особами.

У вересні 2019 року адміністративна комісія розглянула дві адміністративних справи про вчинення адміністративного правопорушення.

Обидві справи стосувалися  адміністративних порушень щодо куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Муніципальна поліція Луцька склала відповідні протоколи на жителів Любешівської громади.

За результатами розгляду на винних осіб наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Читайте такожУ Любешові судили школяра, який курив на ринку

Коментарі
10 Жовтня 2019, 02:09
За паління цієї гидоти, треба штрафувати всіх, хто це робить.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром