У Любешеві встановили систему відеоспостереження

10 Жовтня 2019, 17:25
Система відеоспостереження в дії 3435 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Система відеоспостереження в дії

Завдяки системі відеоспостереження правоохоронці цілодобово контролюють ситуацію на вулицях Любешева.

Селищний голова Олег Кух та директор Центру безпеки громадян селищної ради Михайло Денисюк побували з робочим візитом у місцевому відділі поліції, де мали змогу переконатися, як працюють встановлені на днях камери відеонагляду – інформують на сайті Любешівської ОТГ.

Система  відеоспостереження, зазначається в повідомленні, ініціатором встановлення якої є селищний голова, вже кілька днів повноцінно працює в Любешеві.

Очільник громади  переконаний, що вона дасть можливість підвищити попередження та розкриття  злочинів, сприятиме громадській  безпеці.  Тому  на початку  2019 року Любешівська селищна рада розробила й прийняла програму «Безпечна громада» на 2019 - 2020 роки. На реалізацію  цього  проекту з  місцевого бюджету цьогоріч запланували використати близько 200 тисяч гривень, а взагалі на виконання заходів  програми необхідно 1,039 мільйона.

Всього по Любешеву встановили  9 відеокамер, одна з яких –  з розпізнанням номерних знаків транспортних засобів.  Нині вони виведені на монітори чергової частини поліції, тож правоохоронці цілодобово  спостерігають і контролюють ситуацію на вулицях селища. 

Читайте також: У районній службі зайнятості презентували проект «Успішна громада»

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024